Muži na memoriálu J. Vávry

V sobotu 27.7 se v Trojanovicích pod Javorníkem uskutečnil 19. ročník Memoriálu J. Vávry v kopané.
V prvním zápase se naši muži utkali s týmem domácích Trojanovic. Po chybách v obraně se Trojanovice ujaly vedení a v první poločase postupně navýšily na 4:0. Druhý poločas jsme zlepšili obrannou hru, ale i přesto konečný výsledek pro nás nepříznivých 6:2.

 

 

Read More

Trojanovice na memoriálu J. Špačka

Dne 20.7.2019 se konal 10.ročník fotbalového memoriálu Josefa Špačka v Tiché za účasti výběru z našich dvou Trojanovských týmů. K prvnímu zápasu jsme nastoupili až odpoledne a čekal nás soupeř ze Starého města, který hraje vyšší soutěž a díky aktivní hře se nám podařilo vyhrát 4:2. Jelikož další zápas začínal až v 17 hodin, tak přestávku vyplnila soutěž o nejlepšího penaltového krále. Přihlásilo se cca 15 účastníků (většinou děti) a také dvě děti z Trojanovic. Soutěž začal Matěj Genzer, který málem zbořil branku, když trefil tyč a dále Jakub Genzer, kterému se podařilo projít až do finále a v něm i zvítězil.

Read More

Ohlédnutí za memoriálem

Dne 6.července se konal již 52.ročník fotbalového memoriálu J. Jaškovského za účasti domácího TJ Trojanovice-Bystré, Trojanovice I., Beskyd Frenštát a SK Tichá. V prvním zápase se utkal domácí klub TJ Trojanovice-Bystré se sousední Tichou, ale bohužel zápas se nám vůbec nepovedl, takže se radovala Tichá z postupu do finále. Ve druhém zápase se utkal další místní klub Trojanovice I. se sousedy z Frenštátu, kde po zkušeném výkonu zvítězil tým z Trojanovic. V přestávkovém čase jsme mohli shlédnout krásné utkání dvou týmů složených z Bysterských přípravek, kde nešlo o výsledek, ale hlavně o radost ze hry a potěšení přítomných rodičů a diváků.

Read More